Strona 2 z 3
HACCP - Katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych | ||
Cena promocyjna: 89.30 zł Oszczędzasz: 4.70 zł /-5%/ |
Instruktaż prowadzenia Księgi HACCP z dokumentacją HAC715 | ||
Cena promocyjna: 119.70 zł Oszczędzasz: 6.30 zł /-5%/ |
Książka kontroli przedsiębiorcy PGK1251 | ||
Cena promocyjna: 52.25 zł Oszczędzasz: 2.75 zł /-5%/ |
Podręcznik samodzielnej nauki księgowania RFK-1521 | ||
Cena promocyjna: 85.50 zł Oszczędzasz: 4.50 zł /-5%/ |
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - gastronomia HAC855 | ||
Cena promocyjna: 99.75 zł Oszczędzasz: 5.25 zł /-5%/ |
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - sklep spożywczy | ||
Cena promocyjna: 99.75 zł Oszczędzasz: 5.25 zł /-5%/ |
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - sklep spożywczy HAC896 | ||
Cena promocyjna: 99.75 zł Oszczędzasz: 5.25 zł /-5%/ |
Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją | ||
Cena promocyjna: 74.81 zł Oszczędzasz: 3.94 zł /-5%/ |
Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Magazyn spożywczy mrożonek | ||
Cena promocyjna: 74.81 zł Oszczędzasz: 3.94 zł /-5%/ |
Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Mała gastronomia | ||
Cena promocyjna: 74.81 zł Oszczędzasz: 3.94 zł /-5%/ |
Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Piekarnia | ||
Cena promocyjna: 74.81 zł Oszczędzasz: 3.94 zł /-5%/ |
Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Piekarnia | ||
Cena promocyjna: 74.81 zł Oszczędzasz: 3.94 zł /-5%/ |
Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Środki spożywcze pochodzenia zwierzęcego | ||
Cena promocyjna: 74.81 zł Oszczędzasz: 3.94 zł /-5%/ |
Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Wytwórnie żywności | ||
Cena promocyjna: 74.81 zł Oszczędzasz: 3.94 zł /-5%/ |
Strona 2 z 3