PolskiAngielski
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Podręczniki szkolne » Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych
  • WITMIR Mirosława Zawko Księgarnia Techniczna 05-140 Serock ul. Pułtuska 53F, tel 606470868
    NIP: 524-132-47-12
  • E-mail:ksiegarniawarszawa@enev.pl
  • Telefon+48606470868
  • Godziny działania sklepucodziennie 9.00 - 12
Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych
Nowość

Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 48 godzin

Koszt wysyłki: od 21,00 zł

Stan magazynowy:

Stan produktu: Nowy

Cena: 60,00 zł

Ilość:
-+
szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
W książce przedstawiono klasyfikację i zasady sporządzania różnego rodzaju ciast, kremów, mas oraz innych półproduktów ciastkarskich (pomad, syropów, glazur, polew, galaretek oraz przetworów), omówiono zasady zdobienia i dekorowania wyrobów, ich ocenę jakościową oraz przedstawiono schematy produkcji różnego rodzaju ciast, wafli i lodów.
Omówiono też wartość odżywczą oraz przechowywanie i transport wyrobów ciastkarskich. Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół zasadniczych kształcących się w zawodzie cukiernik.
Wydanie trzecie.
Oprawa     Miękka
Format     145x205
Rok wydania     2007
Liczba stron     436
ISBN     978-83-02-07846-0
Autor     Andrzej Pietrzyk , Czesław Dojutrek
Język     polski
Wydawnictwo     Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne WSiP 

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu