![]() |
Dobra praktyka higieniczna w sklepie spożywczym i hurtowni. Wzorcowe instrukcje z wyjaśnieniami HAC791 |
Cena: 94.00 zł |
ISBN: | 83-71879-20-2 |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo ODDK |
Ilość stron: | 50 |
Wydanie: | 2004 |
Format: | B5 |
Oprawa: | miękka klejona |
Seria: | HAC791 |
Celem opracowania dobrej praktyki higienicznej jest prowadzenie obrotu artykułami spożywczymi w należytych warunkach sanitarnych i higienicznych zapewniających właściwą jakość zdrowotną wprowadzanych do obrotu środków spożywczych. W pierwszej części niniejszego opracowania przedstawiono zasady higieny według dobrych praktyk higienicznych, jakie powinny być stosowane w każdym sklepie spożywczym, dotyczące m.in. lokalizacji sklepu, utrzymania porządku i czystości, higieny personelu, warunków technicznych maszyn i urządzeń, systemu zaopatrzenia w wodę. W drugiej części zamieszczono wzorcowe instrukcje higieniczne dla sklepu spożywczego wraz z odpowiednimi wyjaśnieniami.
symbol: HAC791
objętość: 50 str.
format: B5
wydanie: 2003
ISBN: 83-71879-20-0
symbol: HAC791
objętość: 50 str.
format: B5
wydanie: 2003
ISBN: 83-71879-20-0
Kategorie:
Gastronomia, żywienie,
BHP, poradniki szkoleniowe,