Szukaj

 


Kategorie


Wydawnictwa


Polecamy





 

Książka Wydawnictwo SGGW

Towaroznawstwo produktów zwierzęcych

Towaroznawstwo produktów zwierzęcych

Cena: 20.00 zł
niedostępna
Autor:Jurczak Marek ,
ISBN:83-7244-604-0
Wydawnictwo:Wydawnictwo SGGW
Ilość stron:164
Wydanie:wyd. IV zmienione i uzupełnione, 2005
Format:B5
Oprawa:miękka klejona
Wstęp 5
Surowiec rzeźny 10
Budowa histologiczna mięsa 42
Skład chemiczny mięsa 48
Właściwości technologiczne mięsa zwierząt rzeźnych 70
Ocena jakości mięsa surowego 113




Opinie książki Towaroznawstwo produktów zwierzęcych

Brak opinii.

Aby dodać swoją opinię, musisz się zalogować.

Koszyk

jest pusty

Logowanie


Darmowa Wysyłka

Brakuje 1000.00 zł do darmowej wysyłki poprzez:

- kurierska usługa DPD (przelew na konto),

Newsletter

Jeżeli chcesz otrzymywać od nas informacje o nowościach, podaj swój adres e-mail.


Podaj swj e-mail:
W każdej chwili można się wypisać z listy newslettera. Nikomu nie udostępniamy adresów e-mail z naszej bazy.

Polecamy




 

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U W X Y Z
Strona główna  |   Twoje konto  |   Oferta  |   Nowości  |   Partnerzy  |   Koszyk  |   Mapa witryny  |   O Księgarni  |   Polityka prywatności  |   Kontakt
Copyright © Księgarnia Warszawa WAWA

Powiadomienie o plikach cookies
[x] Nie pokazuj więcej
Uprzejmie informujemy, iż niniejsza witryna korzysta z plików cookies. Pozostając na niej wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies. Dowiedz się więcej, czytając Politykę prywatności.