PolskiAngielski
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Rachunkowść, Instrukcje GHP, HACCP » Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP – gastronomia
  • WITMIR Mirosława Zawko Księgarnia Techniczna 05-140 Serock ul. Pułtuska 53F, tel 606470868
    NIP: 524-132-47-12
  • E-mail:ksiegarniawarszawa@enev.pl
  • Telefon+48606470868
  • Godziny działania sklepucodziennie 9.00 - 12
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP – gastronomia
Nowość

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP – gastronomia

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 48 godzin

Koszt wysyłki: od 14,00 zł

Stan magazynowy:

Stan produktu: Nowy

Gwarancja: Gwarancja producenta

Cena: 94,50 zł

Ilość:
-+
szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (1)
  • Recenzje produktu (0)
Zgodnie z rozporządzeniem (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, które jest aktem nadrzędnym stosowanym bezpośrednio we wszystkich krajach Unii Europejskiej oraz z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia, kierujący zakładem ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP.

Autorka – specjalista Państwowej Inspekcji Sanitarnej do spraw nadzoru nad żywnością w sposób przystępny, na podstawie przykładowej restauracji, wyjaśnia, jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w zakładzie gastronomicznym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, szczegółowe opisy produktów, analiza zagrożeń, wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych, zostały zilustrowane odpowiednimi przykładami.
 

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu