PolskiAngielski
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Rachunkowść, Instrukcje GHP, HACCP » Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP – sklep spożywczy
  • WITMIR Mirosława Zawko Księgarnia Techniczna 05-140 Serock ul. Pułtuska 53F, tel 606470868
    NIP: 524-132-47-12
  • E-mail:ksiegarniawarszawa@enev.pl
  • Telefon+48606470868
  • Godziny działania sklepucodziennie 9.00 - 12
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP – sklep spożywczy
Nowość

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP – sklep spożywczy

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 48 godzin

Koszt wysyłki: od 14,00 zł

Stan magazynowy:

Stan produktu: Nowy

Gwarancja: Gwarancja producenta

Cena: 94,50 zł

Ilość:
-+
szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
symbol: HAC896
objętość: 74 str.
format: A4
wydanie: 2004
ISBN: 83-74260-04-1
Kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, które zostały omówione w Poradniku opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Sklep spożywczy, B. Jackiewicz, wyd. ODDK.

Autorka – specjalista do spraw nadzoru nad żywnością Państwowej Inspekcji Sanitarnej – w sposób przystępny, w oparciu o przykładowy sklep z Poradnika GMP/GHP, wyjaśnia jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w sklepie spożywczym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, opisy produktów, analiza zagrożeń oraz wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych zostały zilustrowane za pomocą przykładów.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu