Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów HAC789
Cena: 168.00 zł
Cena: 159.60 zł
autor: | Praca zespołowa |
ISBN: | 83-71879-42-3 |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo ODDK |
Format: | a4 |
Oprawa: | miękka, lakierowana, kolorowa |
symbol: HAC789
objętość: 196 str.
format: A4
wydanie: 2004
ISBN: 83-71879-42-3
Zgodnie z rozporządzeniem nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych oraz ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171, poz. 1225). Funkcjonowanie systemu powinno być dokumentowane. Opracowanie przygotowane przez doświadczonego technologa, przewodniczącego zespołu HACCP w zakładzie branży spożywczej, obejmuje wzorcowe procedury i instrukcje wraz z formularzami służącymi do dokonywania zapisów, niezbędne przy opracowywaniu zakładowego systemu HACCP.
powrót do Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów HAC789 ->