Strona 3 z 3
![]() |
Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Zakłady żywienia zbiorowego | |
Cena: 78.75 zł |
![]() |
Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów - piekarnia | |
Cena: 105.00 zł |
![]() |
Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów - piekarnia HAC836 | |
Cena: 136.50 zł |
![]() |
Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów HAC789 | |
Cena: 168.00 zł |
![]() |
Wzorcowa dokumentacja HACCP - gastronomia DAC043 | |
Cena: 110.00 zł |
![]() |
Wzorcowa dokumentacja HACCP sklep spożywczy DAC 896 | |
Cena: 110.70 zł |
![]() |
Wzorcowa dokumentacja HACCP. Bar gastronomiczny szybkiej obsługi | |
Cena: 110.70 zł |
![]() |
Wzorcowa dokumentacja HACCP. Hurtownia ogólnospożywcza. | |
Cena: 110.00 zł |
![]() |
Wzorcowa Księga GMP/GHP z dokumentacją HAC878 | |
Cena: 98.00 zł |
![]() |
Wzorcowa Księga HACCP z dokumentacją | |
Cena: 110.70 zł |
![]() |
Zasady prowadzenia książki obiektu budowlanego. Praktyczny poradnik BK720 | |
Cena: 84.00 zł |
![]() |
Zbiór rozwiązań do podręcznika samodzielnej nauki księgowania RFK1444Z | |
Cena: 53.00 zł |
![]() |
Zbiór zadań do podręcznika samodzielnej nauki księgowania RFK 1444Z | |
Cena: 53.00 zł |
Strona 3 z 3